• Головна
  • Новини
  • Запорукою Перемоги є тісна взаємодія волонтерів, влади і виробників оборонної продукції

02.05.2024, 21:57

Запорукою Перемоги є тісна взаємодія волонтерів, влади і виробників оборонної продукції

Запорукою Перемоги України у війні, яку розпочала російська федерація, є тісна та безперервна взаємодія волонтерських організацій, представників влади всіх рівнів та виробників оборонної продукції.

Про це напередодні йшлося на Форумі громад та волонтерів «Львівщина для ЗСУ», який об’єднав військових, волонтерів та представників влади та місцевих виробників продукції для оборонної галузі України.

«Зустрічі у форматі «військові –волонтери –місцева влада–виробники оборонки» є новим і надзвичайно необхідним форматом співпраці. Волонтерські організації, які є найбільш найближеними до Військових, готові у будь-який моментстати надійними партнерами і для місцевої влади, і длявиробників оборонної продукції. Забезпечення надійної та ефективної комунікації всіх учасників процесу і було чи не найголовнішою ціллю цього заходу», - розповів один із організаторів Форуму, голова ГО «Нескорені» волонтер Олександр Лабецький.

Зважаючи на щоденну складну ситуацію на фронті, команди волонтерів працюють над тим, щоб активізувати роботу щодозабезпечення ЗСУ.

«Україна має розвивати власну оборонну промисловість.Надіятися тільки на західних партнерів - дуже ризиковано.Серед українців є багато мудрих голів та золотих рук, які вже виготовляють та масштабують все необхідне для фронту», - переконаний Лабецький. 

Крім того, 12 виробників оборонної продукції Львівщинипрезентували свої вироби на Форумі.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: