• Головна
  • Новини
  • За звідництво на Львівщині цьогоріч засудили студента, безробітню та сержанта поліції

30.03.2019, 11:00

За звідництво на Львівщині цьогоріч засудили студента, безробітню та сержанта поліції

Як вбачається із матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень, з з початку року львівські райсуди винесли три обвинувальні вироки за статтями про звідництво (ст. 302) та сутенерство (ст. 303 КК України). Два з них було ухвалено Шевченківським райсудом м. Львова, ще один – Жовківським райолнний судом.

Так, Шевченківський райсуд виніс рішення від 23.01.2019 року стосовно уродженця та громадянина Азербайджану, студента 4 курсу Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Із даного вироку відомо, що повій для клієнтів студент-звідник підшуковував та направляв, перебуваючи у нічному клубі «Антураж», що розташований за адресою: м. Львів, пр. Чорновола, 59. Всього було задокументовано два епізоди злочинної діяльності, які мали місце в серпні 2017 року.

Суд визнав його винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 302 КК України (звідництво для розпусти) та призначив йому покарання «у виді штрафу в доход держави в розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян» - 680 грн.

Ще один вирок Шевченківського райсуду датовано 11.03.2019 року. Стосується він уродженки м. Новоград-Волинського Житомирської області, безробітної, яка була визнана судом винуватою відразу за двома статтями – у вчиненні звідництва та сутенерства.

Із судового рішення відомо, що злочинні дії обвинуваченої полягали в неодноразовому прийнятті замовлень від клієнтів «щодо забезпечення надання їм платних сексуальних послуг в приміщенні масажного салону «Каприз», що за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, буд. 3».

Суд призначив призначив обвинуваченій покаранняв у вигляді 4 років позбавлення волі умовно.

Жовківський районний суд ухвалив вирок за статтею про сутенерство (від 15.02.2019 року) стосовно уродженеця с. Любині Яворівського району, працюючому на посаді поліцейського БПОП ГУ НП у Львівської області.

Йдеться про старшого сержанта батальйону поліції особливого призначення Руслана Рака, якого був засуджений до трьох років умовно.

Правоохоронець, як зазначено у рішенні суду, в травні 2018 року зареєструвався під нікнеймом у соціальній мережі Інтернет на сайті "В контакті", «де почав розміщувати у різних групах вказаної соціальної мережі повідомлення про надання сексуальних послуг за грошову винагороду».

У подальшому, після узгодження деталей з клієнтами, Руслан Рак на власному автомобілі марки "BMW" 740 «доставляв особу жіночої статі до завчасно узгодженого із клієнтом місця. де в подальшому отримував від клієнта грошову винагороду за надання послуг».

За інтимні послуги клієнти сплачували йому кошти в сумі 100 доларів США з яких від 1300 до 1500 грн. він віддавав жінкам. Повії, як правило, доставлялись до готельного комплексу "Варшава", що у селі Малехів біля Львова.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: