• Головна
  • Новини
  • За що громада Львівщини платить Ганущину? - поведінка голови облради викликала обурення

27.03.2020, 08:38

За що громада Львівщини платить Ганущину? - поведінка голови облради викликала обурення

Громадська організація “Люди країни” звернулася до голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина. Активісти закликають чиновника спрямувати свою енергію на виконання службових обов’язків у непростий для країни час.

Про це пише LMN.

Нагадаємо, 25 березня, у Вищому антикорупційному суді в Києві відбулось засідання стосовно обрання запобіжного заходу колишньому керівнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Михайлові Дзюдзю. Його підозрюють у систематичному хабарництві.

“До нас насувається біда. Всі мобілізовані та готуються зустрічати епідемію. Лише голова обласної ради вдає, що нічого не відбувається. Він покидає свій пост і їде на день в Київ, щоб підтримати в суді того, кого взяли на гарячому. Чим мотивує свої дії чиновник, якого обрали люди і від якого чекають продуктивної роботи? Він замінив інтерес жителів всієї області на особисті амбіції та прийняв рішення стати на захист гвинтика гнилої системи, яку корупціонери у владі вибудовували десятиліттями. За що громада Львівщини платить Ганущину зарплату? Щоб під час надзвичайної ситуації він їздив у Київ і захищав депутата, якого взяли на хабарі? ” – каже голова ГО «Люди країни» Курій Василь.

Нагадаємо, що 11 березня стало відомо, що начальника управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області, депутата Львівської обласної ради від БПП Михайла Дзюдзя затримали на хабарі.

Згодом міністр юстиції Денис Малюська на це затримання відреагував так:  "Феєричний … мужик. У останній (!!) робочий день (був попереджений про звільнення), після селекторної наради, на якій усім вкотре нагадали про те, що хабарі толерувати ніхто не буде (!!), взяв хабар у розмірі близько однієї тисячі дол. США від одного зі своїх підлеглих і був затриманий у результаті спільної операції СБУ та НАБУ за підтримки управління внутрішньої безпеки Мін’юсту. Наскільки розумію, це був останній із кількох періодичних платежів.

Сподіваюсь це не останнє затримання працівників системи Мін’юсту. Працівників багато (десятки тисяч), і до декого інакше не доходи

Фото: Варіанти

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: