• Головна
  • Новини
  • За розгул криміналу в Україні повинен нести відповідальність Аваков - експерт

01.06.2020, 14:23

За розгул криміналу в Україні повинен нести відповідальність Аваков - експерт

Відповідальність за розгул криміналу в країні повинні нести ті, хто ініціював горезвісну поліцейську «недореформу» і голосно назвав це нової поліцією. Про це в коментарі ГолосUA повідомив політолог Андрій Золотарьов.

«Відповідальність за розгул криміналу в країні повинні нести ті, хто ініціював горезвісну поліцейську« недореформ »і голосно назвав це нової поліцією. Насправді ключову роль в забезпеченні безпеки відіграють дільничні і оперативні співробітники поліції. З цього поля за останні роки були вимиті професійні кадри. На їх місце прийшли люди з дефіцитом професіоналізму. Ми це бачимо на прикладі скандалу з поліцейськими в Кагарлику, де поліцейські «компенсують» професіоналізм садизмом і жорстокістю ", - сказав А. Золотарьов.

Експерт уточнив, що поліція «кришує» нелегальний бізнес.

«Крім того, поліція продовжує працювати« охоронцями великого базару ». Тобто корупційна рента нікуди не поділася. Ми бачимо на прикладі Броварів, що поліція «кришує» нелегальних маршрутників. Природно на цьому грунті виникають конфлікти. Відповідальність за це повинен нести попередній президент України Порошенко, який дав цій реформі «зелене світло» і міністр МВС Аресен Аваков, який вже шість років займає цю посаду », - резюмував А. Золотарьов.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: