• Головна
  • Новини
  • ЗМІ дізналися про призупинення будівництва Північного потоку-2

12.02.2021, 16:59

ЗМІ дізналися про призупинення будівництва Північного потоку-2

Судно Фортуна, яке на початку лютого почало укладання газопроводу у водах Данії, проклало всього кілька сотень метрів, стверджують джерела.

Будівництво російського газопроводу Північний потік-2 довелося зупинити через негоду. Про це повідомляє Der Spiegel з посиланням на власні джерела, передає Кореспондент.

Видання стверджує, що судно Фортуна, яке на початку лютого почало укладання газопроводу в водах Данії, проклало всього кілька сотень метрів. Роботи згорнули через шторм і холодний фронт.

"Негода зупинила Північний потік-2 лише на короткий час, вже на наступному тижні роботи повинні поновитися. Консорціум Nord Stream 2 сповнений рішучості довести до кінця багатомільярдний проект, і ледь хтось сумнівається, що це станеться", - пише видання.

Напередодні в Газпромі назвали термін запуску Північного потоку-2. До теперішнього часу з 2460 км газопроводу укладено понад 2300 км. Залишилося укласти близько 120 км у водах Данії і більш як 28 км - у водах Німеччини.

Також повідомлялося, що глава МЗС ФРН Хайко Маас закликав задуматися про "геостратегічні наслідки" відмови від проекту Північний потік-2.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: