22.06.2021, 20:22

Жорстоке вбивство у Київській області

«Вибух газу», «пожежа», «нещасний випадок», - які тільки версії не висували після надзвичайної події в селі Білогородка Бучанського району. Втім, як виявилось, 47-річний чоловік загинув не у вогні, а в результаті холоднокровного вбивства.

Про це у ФБ повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Вихідцю з Кременчуга перерізали горло, нанесли три удари ножем у груди, а також вирізали серце і частину легенів.

Працівники управління карного розшуку, а також оперативники Бучанського районного управління поліції встановили особу, яка на даний час обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього вбивства.

Зловмисником є моряк 1978 року народження, який проживав неподалік. Відомо, що останній має родину, але вона мешкає у Севастополі.

Наразі чоловік затриманий в порядку статті 208, поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Зараз слідчі та оперативники працюють над збором доказової бази для оголошення йому підозри за двома статтями - умисне вбивство і знищення майна загальнонебезпечним способом.

Продовжуємо служити та захищати!"

Як раніше повідомив Укрінформ, у п’ятиповерховому житловому будинку в Білогородці 21 червня, о 13:20, у квартирі на третьому поверсі стався вибух з подальшим горінням. Пожежа розповсюдилась на четвертий і п’ятий поверхи, а також покрівлю. Руйнувань несучих конструкцій нема. На місці події працювали 62 рятувальники. Вони вивели на свіже повітря 40 мешканців будинку. Внаслідок пожежі двоє осіб потрапили до лікарні. Ще шестеро після огляду лікарями від госпіталізації відмовились.

Окрім цього, на місці пожежі виявили загиблу особу. За інформацією голови Білогородської ОТГ Антона Овсієнка, загинув чоловік 1974 року народження.

У поліції Київщини повідомили, що за інформацією правоохоронців, причиною вибуху і пожежі у житловому будинку у Білогородці Київської області стала спроба приховати вбивство чоловіка.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: