• Головна
  • Новини
  • З Івано-Франківська для воїнів 109 батальйону передали банно-пральний комплекс

24.09.2024, 08:42

З Івано-Франківська для воїнів 109 батальйону передали банно-пральний комплекс

Івано-Франківська громада передала бійцям автономний банно-пральний комплекс, який виготовили на місцевому Локомотиворемонтному заводі.

Комплекс, обладнаний душовими кабінами, пральними та сушильними машинами, став відповіддю на прохання військових, які зазначили, що особливо в осінньо-зимовий період важливо мати можливість підтримувати чистоту в польових умовах.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зазначив, що під час однієї з поїздок на схід, військові висловили потребу в такому комплексі. Завдяки працівникам Локомотиворемонтного заводу, які виготовили пересувну баню, ця потреба була реалізована.

Начальник виробництва заводу Іван Дутчак наголосив, що при будівництві комплексу врахували всі побажання військових: автономність, можливість використання взимку, комфорт і тепло.

«Ми отримали фактично контейнер торговий, з проханням від наших військових хлопців, щоби зробили прально-банний комплекс. Відповідно ми взялися за цю роботу. Утеплили його спеціальною піною; гідроізоляція, вагонка. Крім того докупили дві пральні машинки, сушку, встановили умивальник, три душові кабіни, два бойлера: один живиться від генератора, один - на дровах», - розповідає директор Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу Руслан Терешко.

Військовослужбовець 109 батальйону Михайло Чуплак зазначив, що особливо взимку комплекс буде вкрай корисним, адже під час холодів питання гігієни та прання стає особливо гострим.

Вже найближчими днями комплекс буде доставлено на передову, де він почне працювати для українських захисників.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: