• Головна
  • Новини
  • Юлія Тимошенко: Україні потрібна професійна стратегія дій, а не чергова імітація від влади

18.06.2020, 12:00

Юлія Тимошенко: Україні потрібна професійна стратегія дій, а не чергова імітація від влади

Вчергове презентована в парламенті Програма дій уряду – це ритуальні танці, які влада спробувала виконати на політичній сцені. Вийшло погано – незграбно і фальшиво. «Батьківщина» не підтримала і не могла підтримати документ, який є прикриттям справжніх намірів влади, які суперечать інтересам людей.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу у Верховній Раді, - про це повідомила пресслужба партії.

«Це вже третій уряд та третій прем’єр-міністр, який працює при президентові Зеленському. І те, що ми зараз бачимо, то вже і третій уряд отримав, по суті, квиток на вихід. Бо те, що програма зараз не проголосована – це не тому що вона погана чи хороша, а тому що такою була команда президента. Далі все залежатиме від того, чи захоче Зеленський зливати цей уряд, чи він ще буде його тримати – ось у чому питання», – зауважила Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщин» переконана, що «реальна програма, за якою сьогодні живе абсолютна влада президента Зеленського – це Меморандум з МВФ. І там діаметрально інші речі написані, ніж ті “солодощі», які поквапилися записати до програми уряду».

Юлія Тимошенко зазначила, що за даними останніх соціологічних опитувань 60% людей, вважають, що країна рухається в неправильному напрямку і лише 26% переконані, що у правильному.

«Сьогодні у президента 33% підтримки, у парламенту 9% і в цього уряду 9%. Тому зараз знаходиться чергова жертва, на яку влада скидатиме відповідальність за хаос в державі, власну безпорадність та політику, яка свідомо ведеться проти національних інтересів України й проти кожного українця. Можна лише поспівчувати цьому прем’єр-міністру, який став черговою жертвою на заклання. Він не призначив самостійно жодного міністра, не розробив самостійно жодної тактики та стратегії, він живе в парадигмі зовнішнього управління і тепер за це буде платити своєю посадою», – наголосила Юлія Тимошенко.

Україні потрібна професійна стратегія дій, а не чергова імітація від влади, – запевнила лідер «Батьківщини».

Додамо, що нині Верховна Рада України не підтримала доопрацьовану програму діяльності Кабінету міністрів України. Відповідне рішення підтримали 207 народних депутатів України, чого не вистачило для ухвалення проекту постанови в цілому.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: