• Головна
  • Новини
  • Єрмак поскаржиться до СБУ і ДБР через відео «слуги» про торгівлю посадами

29.03.2020, 16:16

Єрмак поскаржиться до СБУ і ДБР через відео «слуги» про торгівлю посадами

Глава ОПУ Андрій Єрмак заявив, що звернеться із заявою до Служби безпеки України та Держбюро розслідувань через відео, на якому фігурує його брат Денис, який нібито "торгує" посадами у держорганах, яке розповсюдив нардеп від СН Гео Лерос.

Про це йдеться у заяві Андрія Єрмака у Facebook.

Цитуємо Єрмака дослівно: "Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса".

"Рекомендую підготуватися, бо доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні. Доведеться, хто би за тобою не стояв ... Я і моя родина - чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом". 

"І ти сам, і я, і люди, які розуміють ситуацію, знають навіщо і в чиїх інтересах ти все це робиш і пишеш. Я прямо казав це тобі під час наших останніх зустрічей, при свідках, повторю і тут. Якщо говорити про "червоні лінії", за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов. Дуже шкода, що особисті інтереси для тебе виявились важливішими за спільну мету, з якою партія "Слуга Народу" йшла на вибори", - заявив Єрмак, звертаючись до Лероса.  

Також Єрмак зазначив, що його брат "з 2014 року їздив у зону АТО і брав участь у бойових діях як доброволець, його знає і поважає спільнота добровольців і ветеранів".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: