31.01.2020, 12:55

Яремчук встигне відновитися до Євро-2020 - Шевченко

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шеченко прокоментував стан відновлення нападника Романа Яремчука, який через травму вибув на кілька місяців.

Андрій Шевченко у коментарі XSPORT, зокрема, зазначив, що після операції на ахіллі футболіст почувається добре і має час, щоб відновитися і підготуватися до Євро-2020.

“Роман зараз проходить реабілітацію. Я розмовляв із ним тиждень тому, коли йому зробили операцію. Думаю, у нього достатньо часу, щоб почати грати і підготуватися до Євро-2020. Для Романа зараз важливо не поспішати з виходом на поле і повернутися здоровим”, - сказав Шевченко.

Зазначимо, що Роман Яремчук є основним гравцем збірної України, яка влітку гратиме на футбольному Євро. У нинішньому сезоні він забив 10 м’ячів у 18 матчах за свій бельгійський клуб “Гент”.

Нагадаємо, першим суперником підопічних Андрія Шевченка на чемпіонаті Європи з футболу стане збірна Нідерландів. Поєдинок відбудеться 14 червня в Амстердамі на стадіоні “Йоган Кройфф Арена”.

Матчі Євро-2020 проходитимуть 12 червня - 12 липня. Збірна України потрапила до групи С фінальної частини XVI чемпіонату Європи з футболу. Суперниками України стали Голландія, Австрія і переможець Шляху D плей-офф Ліги націй УЄФА (Грузія, Білорусь, Македонія, Косово).

Фото:  ffu.ua

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: