• Головна
  • Новини
  • Якби здав всі аналізи на стадіоні, не мали би проблем ні він, ні ми

Іван Стецькович

політик, людина з почуттям гумору

Ексголова Яворівської РДА, ексдепутат Львівської обласної ради, ексдиректор школи, ексучитель історії і права. Одружений - вже без екс.


22.06.2020, 22:37

Якби здав всі аналізи на стадіоні, не мали би проблем ні він, ні ми

Насиченим на події був минулий тиждень. Зупинюсь на головних.


Знову запахло революційною ситуацією. І викликана вона тим, що виклик до суду п'ятого президента співпав із похоронами його батька. Не хочу коментувати дій влади, бо вона від Бога все далі і далі, але важко зрозуміти дії самого 5 президента і його прихильників. Як на мене, в такий день (похорони батька) недоречні будь-які політичні акції і політичні промови, окрім молитви до Бога. А,чомусь, запам'яталося як народна депутатка несе шину і не хоче ні з ким ділитися символом революції.

Має проблеми і шостий президент. Змушений самоізолюватися і щодня здавати аналізи. Хоча міг ще рік тому, на стадіоні, здати всі аналізи і не мав би проблем не він сам, не ми.

Після того, як суттєво поповнили словниковий запас новими політичними термінами (зозуля, бобик і ін.), підписали угоду про співпрацю на одному із виборчих округів Юлія Тимошенко і Олег Ляшко. Угода складається із двох пунктів. Пункт 1-й: Юля Володимирівна завжди права. Пункт 2-й: якщо Юля Володимирівна не права, читай пункт 1-й.

Оприлюднили свої декларації і депутати Верховної ради. Виявилося, що серед "нових облич" аж 153 мільйонери. Таких багатих "слуг народу" і в такій кількості в одній фракції, в парламенті ще не було. Цікаво, хто ж їх обирав? Тепер найбідніший виборець в Європі має найбагатших "слуг" в тій же Європі.

На минулому тижні був зафіксований найбільший хабар за всю історію України - 6 млн. доларів. Пов'язана та історія з одним із міністрів уряду Януковича. На часі народу розгадати ще одну загадку - які були хабарі раніше, якщо всі фігуранти кримінальних справ періоду Януковича, "отделались" заочним засудженням і заочним звільненням...

Із другої спроби Кабінет Міністрів так і не спромігся переконати депутатів в необхідності прийняття програми дій Уряду. Кажуть - це перший Уряд, який працює без програми. Хоч ніхто не може пояснити чим допомогли програми попереднім 24 прем'єрам, якщо їх і так майже щороку звільняли. Це в Німеччині 8 прем'єр (канцлєр) з 1949 року, а в нас ця посада служить "громовідводом" від відповідальності президента.

DW

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: