13.06.2019, 13:10

«Wizz Air» збільшує кількість рейсів з/до Львова

Середньомісячна завантаженість напрямків авіакомпанії «Wizz Air» з/до Львова у цьому році складає 83%. Відтак, ДП МА «Львів» спільно з «Wizz Air» вирішили збільшити частоту виконання рейсів до Братислави, Вроцлава, Гданська, Берліна та Дортмунда, інформує офіційна Фейсбук-сторінка летовища.

Відтак, вже цієї зими кількість рейсів у порівнянні з минулорічним сезоном зросте у сумі на 10 рейсів.

Зокрема, рейси до Братислави виконуватимуться 5 разів на тиждень (по понеділках, вівторках, середах, п’ятницях і суботах) у порівняння з 2 рейсами у сезоні Зима 2018/2019.

Кількість рейсів до Вроцлава зросте з 3 до 5 рейсів, що виконуватимуться по вівторках, середах, четвергах, суботах і неділях.

До Гданська і Берліна рейси здійснюватимуться вдвічі частіше – 4 рази на тиждень (по понеділках, середах, п’ятницях і неділях).

У напрямку до Дортмунда виконуватиметься 3 рейси на тиждень (по понеділках, середах і п’ятницях) у порівнянні з 2 рейсами у минулорічному сезоні.

Авіакомпанія Wizz Air також суттєво змінила частотність на п'яти напрямках у літньому сезоні цього року.

Кількість рейсів збільшено у: Братиславу – з 2 до 3; Гданськ – з 2 до 4; Берлін – з 2 до 4 та Вроцлав – з 3 до 5. Також у Дортмунд - з 2 до 3.

Нагадаємо, угорський лоукост-перевізник WIZZ AIR відновив свою роботу у МА «Львів» ім. Данила Галицького усередині 2017 році, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. 

У березні 2018 року – додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. Таким чином, станом на літній сезон 2018 року було шість напрямків, а влітку 2019 року їх стане фактично вдвічі більше – 10.

У кінці жовтня стартували рейси у Вільнюс та Братиславу, в середині грудня – у Франкфурт-Хан, а з 3 березня 2019 року – у Копенгаген.

Таким чином WIZZ AIR є абсолютним лідером за кількістю напрямків з/до аеропорту «Львів» – з березня 2019 року авіакомпанія виконує польоти у 10 напрямках, у шість країн Європи. А частотність у літній сезон сягає 31 рейсу в тиждень.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: