12.11.2019, 22:13

WhatsApp запустив масове блокування користувачів

Як вважають журналісти, блокування настає завжди, коли користувач починає складатися в групах з «підозрілими» назвами, однак поки що це лише припущення.

Про це йдеться на сайті iТechua.

Не виключено, що блокують акаунти за обговорення якихось тем в чатах, або ж за щось ще. Поки що не було жодного повідомлення про блокування в WhatsApp від тих, хто взагалі не перебуває в жодних спільнотах і групах. 

На практиці це може означати, що сервіс не піддає вічної заморожуванні ті облікові записи, які ніколи не використовуються для спілкування в групових бесідах, тому щоб захистити себе від нового виду блокування на всі 100% слід залишити всі такі до тих самих пір, поки ситуація не проясниться. В іншому випадку можна потрапити в неприємну ситуацію.

Блокування зняти не можна, в зв’язку з чим номером телефону, який прив’язаний до аккаунту, виявиться неможливо користуватися. 

На щастя, обліковий запис буде автоматично видалений через півроку, тому після цього її стане можливим створити заново з використанням цього ж самого номера телефону. 

Чому WhatsApp почав блокувати акаунти тільки зараз – невідомо, але, швидше за все, творці сервісу почали тестувати новий алгоритм виявлення підозрілих осіб, які в тій чи іншій мірі можуть порушувати правила сервісу. 

Питання лише в тому, чи вигідно це всьому месенджер, адже шляхом таких дій він сам знижує свою аудиторію, що, в свою чергу, завжди негативно позначається на доходах.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: