24.10.2020, 16:55

«Ворскла» у меншості відібрала очки в «Шахтаря»

Футболісти донецького "Шахтаря" і полтавської "Ворскли" зіграли внічию (1:1) у стартовому матчі 7-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Гра пройшла у Києві у суботу 24 жовтня на полі тренувального комплексу ім. Баннікова, пише Українська правда.

Полтавська команда у першій половині першого тайму краще атакувала і забила цілком логічний гол. На сьомій хвилині після помилки Валерія Бондаря точний удар Владислава Кулача змусив капітулювати Анатолія Трубіна – 1:0. До цього був момент у "Шахтаря", але Дентінью з близької відстані не поцілив у ворота.

Ще двічі Кулач мав шанс обіграти Трубіна. В одному з моментів у форварда "Ворскли" не вийшов удар, а ще в одному м`яча забрав воротар донеччан.

На 33-й хвилині після пасу Тете Манор Соломон ударом у кут зрівнює рахунок – 1:1.

На старті другого тайму "Ворскла" знову була настирною в атаці, але все зламало вилучення Аліуна Ндіайе. Захисник полтавчан отримав вилучення за друге попередження. З 53-ї хвилини "Ворскла" грала в меншості і зуміла зберегти для себе нічию. "Шахтар" в останні хвилини багато атакував, але справа до завершального удару доходила вкрай рідко.

Після семи турів "Ворскла" продовжує перебувати в лідируючій групі і випереджає "Шахтар" на два пункти.

Першого ігрового дня також зустрінуться київське "Динамо" і "Олександрія" (початок о 17.00; транслюватиме телеканал "2+2"), донецький "Олімпік" і чернігівська "Десна" (17.00; "Футбол 2"), ФК "Львів" і "Дніпро- 1" (19.30; "Футбол 2").

На неділю, 25 жовтня, заплановані поєдинки "Інгульця" із селища Петрове Кіровоградської області з "Маріуполем" (14.00; "Футбол 1"), ковалівського "Колоса" із закарпатським "Минаєм" (17.00; "Футбол 1"), луганської "Зорі" зі львівським "Рухом" (19.30; "Уніан-ТБ").

Турнірне становище: "Ворскла" - 15 очок (після 7-ми ігор), "Динамо" - 14 (6), "Шахтар" - 12 (7), "Колос" - 10 (6), "Маріуполь" - 10 (6), "Олімпік" - 9 (6), "Десна" - 9 (6), "Олександрія" - 9 (6), "Зоря" - 6 (6), "Дніпро-1" - 5 (6), "Інгулець" - 4 (6), "Минай" - 4 (5), "Рух" - 2 (5), "Львів" - 1 (5).

Фото: shakhtar.com.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: