• Головна
  • Новини
  • Влада Львова просить утриматися від купання у водоймах під час Водохреща

13.01.2021, 13:05

Влада Львова просить утриматися від купання у водоймах під час Водохреща

Наступного тижня — 19 січня християни східного обряду відзначатимуть свято Богоявлення Господнього, або як в народі його називають Водохреща. Для багатьох у цей день вже стало традицією купатися у водоймах і пірнати в ополонку. З огляду на нестабільну температуру зовнішнього повітря, через що крига на водоймах може бути нестійкою, мерія просить усіх мешканців Львівської МТГ утримуватися від купання та виходу на кригу.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

«Наступного тижня матимемо свято Водохреща. У цей день багато людей полюбляють, хто з певних переконань, хто просто для забави, занурюватися у воду. Відзначу, що за прогнозом синоптиків йде похолодання і на водоймах утвориться крига. Проте, з огляду на перепади температур, адже сильний мороз буде лише кілька днів, крига може бути нестійкою. Відповідно вихід на кригу є небезпечним, особливо коли водойма глибока.

Тому закликаю усіх мешканців Львівської МТГ бути обережними і утриматися від традиційного для багатьох купання чи пірнання в ополонку як на Водохреща, так загалом потягом зимового періоду. Зокрема, уникати виходити на лід на водоймах, де немає відповідно обладнаних безпечних місць. Також закликаю убезпечити і застерегти від цього дітей.

Важливо бути свідомими щодо можливих небезпек, дотримуватися усіх рекомендацій і не наражатися на ризик", — наголосив заступник міського голови Львова з питань безпеки міста Сергій Бабак.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: