• Головна
  • Новини
  • Візовий центр на Джерельній - люди не можуть отримати ні віз, ні паспортів

Богдан Рабешко

Підприємець, громадський активіст


20.05.2020, 13:53

Візовий центр на Джерельній - люди не можуть отримати ні віз, ні паспортів

У Львові - попри послаблення карантину - ще досі не запрацював т.зв. візовий центр на вул.Джерельній, який займався збором документів для видачі віз.

Монопольна контора, яку називають візовим центром, належить аутсорсинговій глобальній приватній компанії VFS Global, яка управляє видачею віз у співпраці з 64 урядами країн??!! і має свої представництва у 128 країнах світу. Такий собі легальний приватний посередник між урядом та громадянином-іноземцем.

Громадянин України, який має офіційне запрошення на працевлаштування, до прикладу, в Польщі, офіційно оплачує послуги приватного візового центру для отримання робочої візи, передає цій структурі всі документи з особистою інформацією та віддає свій закордонний паспорт.

Звертаю увагу! Особисті дані громадян України вільно збираються приватною структурою і не відомо, в чиїх руках вони в подальшому можуть опинитись!

Куди дивиться СБУ, ДБР, Антимонопольний комітет? Якась приватна структура вільно збирає всю конфіденційну інформацію про громадян України! Формує монопольні ціни на послуги, має власну службу безпеки, забороняє користування засобами зв'язку в приміщеннях Центру, фото- відеозйомку, збирає закордонні паспорти... І це все без будь-яких зобов'язань перед одержувачами візи.

P.S. Поспілкувався сьогодні з людьми, які мають дозвіл на роботу в Польщі до вересня. Вони оплатили послуги цієї контори на початку березня, здали всі необхідні документи на отримання візи, але ще досі не можуть отримати візу через припинення діяльності цієї структури. Деякі громадяни навіть не можутьзабрати назад свої паспорти з візами, - двері наглухо зачинені. Ніхто не дає коментарі і на дзвінки ніякої конкретної інформації не надають.

Знову якась глобальна афера? Служба безпеки України Державне бюро розслідувань Антимонопольний комітет України.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

    Коментар

    Блоги

    Михайло Цимбалюк

    Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

    Мирослав Дністрянський

    КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: