• Головна
  • Новини
  • Військовим 24-ї бригади на передову передали допомогу від Львова

04.09.2021, 17:16

Військовим 24-ї бригади на передову передали допомогу від Львова

З нагоди Дня Незалежності України та Дня частини 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила, від громади Львова військовим на передову передали необхідне обладнання. До поїздки долучились представники мерії, духовенства та волонтери.

Про це повідомила міська рада Львова.

«Щиро вдячні нашим капеланам з Гарнізонного храму св ап Петра та Павла, нашим волонтерам та усім небайдужим, хто допоміг зібрати все необхідне у цю поїзду. Долучались як звичайні мешканці міста, так і підприємці та великі торгові мережі. Поїздка організована з нагоди Дня Незалежності України та Дня частини 24 окремої механізованої бригади. Ми спільно привітали військових, які сьогодні на передовій, та не мають можливості відчути радості сімейного святкування вдома», - розповіла радниця міського голови Львова Тетяна Науменко.

Відтак, військовим на передову передали від громади міста безпілотники, металошукачі, будівельне обладнання, надане мережею «Епіцентр», а також продукти і інші речі, які зібрали мешканці міста та прихожани Гарнізонного храму св ап Петра та Павла.

Нагадаємо, особовий склад 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила приступив до виконання завдань за призначенням у районі проведення Операції Об`єднаних сил.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: