• Головна
  • Новини
  • Від завтра «Динамо» відновить повноцінний тренувальний процес

11.05.2020, 18:28

Від завтра «Динамо» відновить повноцінний тренувальний процес

На вівторок, 12 травня, заплановано довгоочікуване для гравців київського «Динамо» повернення до повноцінного тренувального процесу.

Про це йдеться на сайті клубу.

Команда збереться на НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі о 10 ранку і проведе перше тренування після введення карантинних обмежень в Україні.

Нагадаємо, загальнокомандні тренування були припинені 18 березня, коли в Україні були тимчасово заборонені всі футбольні змагання, а через кілька днів у Києві було встановлено режим надзвичайної ситуації у зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19.

Майже два місяці футболісти підтримували фізичну форму в індивідуальному режимі за наданою тренерським штабом програмою. Гравці тренувалися вдома, а також виконували індивідуальну бігову роботу та роботу з м'ячем на базі в маленьких групах.

Сьогодні, 11 травня, стартував перший етап послаблення карантинних заходів, прийнятих для запобігання поширенню пандемії COVID-19, про який Кабінет міністрів України оголосив ще минулого тижня. Серед іншого, уряд зняв заборону на підготовку професійних команд з умовою обов'язкового дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

Готуючись до відновлення повноцінного тренувального процесу, уся перша команда «Динамо», тренерський штаб і персонал команди здали ПЛР-тести на COVID-19.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: