• Головна
  • Новини
  • Від ворожих обстрілів загинув воїн ООС, двоє бійців поранено

14.05.2019, 18:01

Від ворожих обстрілів загинув воїн ООС, двоє бійців поранено

Від початку доби ворог п'ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

Як повідомили в штабі ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм – поблизу села ЛЕБЕДИНСЬКЕ; з мінометів калібру 120 мм – поблизу населеного пункту ВОДЯНЕ.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі: з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту ШУМИ; з ручних протитанкових гранатометів – біля населеного пункту МАЙОРСЬК; з великокаліберних кулеметів та снайперської зброї – поблизу населеного пункту НОВОЗВАНІВКА.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: