27.10.2019, 22:10

Ветерани вивезли зброю із Золотого

Ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її у супроводі поліції із Золотого-4

Про це повідомив заступник глави Нацполіції Вадим Троян.

За результатами зустрічі із Президентом України Володимиром Зеленським та бесідою із поліцією, ветерани-добровольці, які перебувають у Золотому-4 із легальною власною зброєю вивезли її.

За його словами, станом на зараз в районі підготовки до розведення військ у зоні ООС, зокрема Золоте-4 та Катеринівка, знаходиться лише група волонтерів без зброї.

«В Золотому-4 та Катеринівці працює 6 патрулів Нацполіції, а також пункт НПУ для прийому громадян. Відповідно до рішення керівництва ООС, для забезпечення публічного порядку та безпеки туди буде направлена Нацгвардія. Громадяни можуть почуватися у безпеці», - зазначив Вадим Троян.

Він додав, що поліція і гвардія виконуватимуть свої задачі за призначенням, зокрема проводитимуть антидиверсійну роботу проти НЗФ у зоні розведення військ.

Нагадаємо, напередодні з'явились публікації про те, що 26 жовтня Володимир Зеленський приїхав у селище Золоте до добровольців та ветеранів, які з’їхалися туди, щоб не допустити відведення українських військ з населеного пункту.

Зеленський розповів, що жителі за відведення військ і сказав добровольцям, щоб вони прибрали зброю. Однак добровольці не збираються відступати й не дозволять відведення військ.

У штабі операції Об'єднаних сил повідомили, що люди, з якими спілкувався президент не є представниками будь-яких силових відомств чи Збройних Сил України й перебувають у селищі зі зброєю незаконно.

Фото - ФБ-сторінка Володимира Зеленського, візит до Золотого

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: