26.07.2021, 12:10

Ватикан показав усю свою нерухомість

Ватикан вперше в історії показав, яку кількість нерухомісті має та де вона розміщенаВатикан впереше показав усю свою нерухомість.

Про це пише Gazeta.ua.

Розкрита інформація міститься в двох документах: консолідованому фінансовому звіті за 2020 рік для Святого Престолу і першому публічному бюджеті Управління майна Святого Престолу (APSA).

APSA управляє нерухомістю та інвестиціями, виплачує заробітну плату і діє як відділ закупівель і відділ кадрів. Його 30-сторінковий бюджет показав, що має 4051 об'єкт нерухомості в Італії і близько 1120 за кордоном, зокрема в престижних районах Лондона, Женеви, Лозанни і Парижа. Сюди не враховували посольства по всьому світу.

Близько 14% італійської власності здавали в оренду за ринковими цінами, решту - за зниженими, багато з них - церковним службовцям. Близько 40% об'єктів є інституційними будівлями, такими як школи, монастирі і лікарні.

У Ватикані затримали кардинала Анджело Беччіу за підозрою у фінансових злочинах. Його звинуватили у розкраданні, відмиванні грошей, шахрайстві, вимаганнях та зловживанні службовим становищем.

Разом з 73-річним кардиналом затримали двох найвищих посадових осіб Ватиканського підрозділу фінансової розвідки. Вони постануть перед судом 27 липня через багатомільйонний скандал, пов'язаний із придбанням Ватиканом будинку у Лондоні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: