• Головна
  • Новини
  • В онкологічній лікарні Тернополя, крім плати за операцію, ще беруть 2500 грн - на ремонт

14.05.2019, 08:09

В онкологічній лікарні Тернополя, крім плати за операцію, ще беруть 2500 грн - на ремонт

В онкологічній лікарні Тернополя, крім плати за операції, ще беруть 2500 грн - начебто на ремонт лікарні.

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив Володимир Кулак, радник голови Тернопільської ОДА з питань медицини. 

Володимир Кулак через лікарську халатність лікарів Жидачівської районної лікарні у 2017 році втратив сина.

Володимир Кулак: "Хабарі і хамське відношення до пацієнтів в лікарнях, лупаємо сю скалу! Озвучив цю біду і факти, сьогодні на апаратній-селекторній нараді в ОДА. Не марно все! До мене як до радника голови ОДА, звернулись пацієнти онкологічної лікарні, що з них в добровільно-примусовому порядку, з кожного пацієнта який поступає на операцію, крім самої плати за операцію!!!, додатково збираються кошти, а саме 2 500 гривень ніби на ремонт лікарні! Збирає стрілочник медсестра, з трактуванням;"Бо держава нас не фінансує, треба здавати!!! 
Якщо б це була правда..., а реально на цю лікарню за останні роки вложено десятки мільйонів гривень, немає зовсім проблем з фінасуванням, маю всі цифри!!! ОСЬ ЧОМУ ЛЮДИ ТАК ГОЛОСУЮТЬ! ВЕДМЕЖА ПОСЛУГА! І ця ж медсестра, і ті пацієнти, потім голосують за клоунів, бо ж держава погана, бо влада злочинна й краде!!! А зло внизу, тут серед нас, шкодить, вбиває країну! Сумно!!!

..а в тій лікарні навіть в жіночки інваліда, забрали й не подивились може й останнє, правда надали знижку тисячу грн.. взявши 1500 грн, а ще там хто хоче лежати в реанімації, ліжко-місце 500 грн доба,, ноу-хау, стимул виздоровлювати пошвидше, бо родина може не витримати фіннавантаження. І оплативши ці всі побори, ти все одно можеш не дочекатися в палаті людяного відношення і будеш ходити зі штативом по коридору, щоб тобі відключили крапельницю, бо медсестра десь щезла, а коли ти її знайдеш почуєш відповідь, не подобається, йдіть в платну лікарню.. ніби в них безкоштовно.. на папері безкоштовно все в кишеню! Хіба такі будуть за медичну реформу?! Звичайно що ні! Вони навчились десятиліттями ловити рибу у мутній воді!

P.S. біда наша що наші люди РАБИ, бо жаліються, хочуть якісних змін, а щоб зміни відбулись треба когось покарати! Треба заява, а заяву писати всі бояться.. не написали(( як це побороти?!

P.P.S. за висновками наради, отримано протокольне доручення голови ОДА, викорінити таке явище, а я отримав усну подяку голови ОДА. Лупаємо сю скалу! Ми на вірному шляху.. Шлях подолає той, хто йде!".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: