11.02.2020, 18:55

В обласної дитячо-юнацької школи новий керівник

Сьогодні, 11 лютого, Львівська обласна рада затвердила призначення Ореста Куценка на посаду директора комунального закладу ЛОР «Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа». Орест Куценко з листопада виконував обов’язки директора цього закладу.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Дитячо-юнацька спортивна школа є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю. В обласній ДЮСШ займається понад 1000 дітей у 9 відділеннях: армспорт, бадмінтон, баскетбол, боротьба греко-римська, велоспорт,  гандбол, регбі, теніс настільний, футбол.

Довідково: Орест Володимирович Куценко народився 03 жовтня 1984 року у місті Львові. З 2001 до 2006 року навчався  у Львівському державному інституті фізичної культури. Працював інструктором з карате в військово-патріотичному клубі «Лев», вчителем фізичного виховання в приватній загальноосвітній школі «Перспектива» м. Львова. З 2006 до 2010 року викладав на кафедрі теорії та методики фізичного виховання Львівського державного університету фізичної культури. Впродовж 2010-2011 років працював головним спеціалістом управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. З 2011 до 2019 року працював старшим тренером збірної команди України з велосипедного спорту на треку. Одружений, виховує доньку.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: