• Головна
  • Новини
  • В мери Одеси зареєстрували Саакашвілі, двох Зеленських та ще чотирьох Філімонових

30.09.2020, 14:20

В мери Одеси зареєстрували Саакашвілі, двох Зеленських та ще чотирьох Філімонових

Одеська територіальна виборча комісія оприлюднила нові постанови про реєстрацію кандидатів на посаду міського голови Одеси. Серед них - двоє Володимирів Зеленських та четверо Філімонових.

Про це пише Суспільне.

Один з “Філімонових” народився 1994 року та, згідно з постановою ТВК, працює заступником директора ТОВ “Слуга народу”. Утім звати його не Олег, а Володимир. Кандидата висунула політсила “Наша земля”.

Партія “Стабільність та справедливість” висунула кандидатом Олега Філімонова, який мешкає в місті Біла Церква. Як і попередній кандидат, він працює заступником ТОВ “Слуга народу”.

Ще один Олег Філімонов, який працює заступником директора ТОВ “Слуга народу”, однак мешкає в місті Сміла Черкаської області йде в мери Одеси від політичної партії “Студентська партія України”. “Четвертий” Філімонов “працює” там само та живе в Одесі.

Крім того, від “Циганської партії України” Одеська ТВК зареєструвала кандидатом Зеленського Василя з Луганської області. Він народився у 1954 році та, як і четверо Філімонових, працює заступником директора ТОВ “Слуга народу”. Другий Зеленський представляє політсилу “Молодь до влади”, живе на Луганщині та викладає фізкультуру в одній із місцевих шкіл.

Також виборча комісія повідомила про реєстрацію кандидатом в міські голови Одеси Саакашвілі Міхеіла Володимировича. Тезка експрезидента Грузії народився 1990 року, безробітний та живе в Києві. На вибори йде від “Блоку Міхеіла Саакашвілі”.

“Блок Дарта Вейдера” на виборах представлятиме Дарт Миколайович Вейдер. Він живе в Одесі та працює оператором допомоги в громадській організації “Мото хелс”.

Зазначимо, територіальна виборча комісія відмовила в реєстрації Труханову Богдану Юрійовичу.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: