• Головна
  • Новини
  • В Яремче вбили кримінального авторитета - у кабінеті стоматолога

14.02.2022, 21:51

В Яремче вбили кримінального авторитета - у кабінеті стоматолога

На Прикарпатті убили кримінального авторитета на прізвисько "Сухий". Проводиться поліцейська спецоперація для розшуку підозрюваного у вбивстві.

За тривогою піднятий особовий склад поліції Івано-Франківщини, задіяні всі оперативні служби та наряди поліції. Про це повідомив сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

У поліцейському зведенні не вказано прізвище загиблого, однак “Галицький кореспондент” дізнався із власних джерел, що в Яремче вбили кримінального авторитета Сухого. "Ідеться про Ігоря Дутку, кримінального авторитета на ім’я “Сухий”.  

Натомість поліція повідомила, що о 18.45 на лінію 102 надійшло повідомлення про вбивство в м. Яремче. До поліції звернувся лікар-стоматолог, який повідомив: у приміщення стоматологічного кабінету забіг невідомий чоловік і кілька разів вистрілив у пацієнта. Зловмисник одразу втік.

Під час надання медичної допомоги постраждалий помер.

На місці події працюють криміналісти, кінологи і слідчо-оперативна група для з’ясування обставин вчиненого кримінального правопорушення та пошуку причетних осіб.

В області проводиться спеціальна поліцейська операція. На пошуки підозрюваного задіяні всі оперативні служби і наряди поліції.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: