• Головна
  • Новини
  • В Україні зростає рівень підтримки відверто проросійських політичних сил

21.05.2020, 20:50

В Україні зростає рівень підтримки відверто проросійських політичних сил

"Сучасні електорально-політичні настрої в Україні викликають величезну стурбованість. В той час, коли політичні партії, які загалом позицінують себе, як національно-демократичні чи націоналістичні, неухильно втрачають підтримку через безпощадне взаємне поборювання та ворожнечу, зростає рівень можливої підтримки відверто проросійських політичних сил (Медведчука, Шарія, Мураєва), який сумарно вже досягає 25 відсотків".

Про це ту ФБ пише Мирослав Дністрянський, доктор географічних наук, професор кафедри географії України Львівського університету ім. І. Франка.

Мирослав Дністрянський: "Так само і з політиками: представники в тій чи іншій мірі патріотичних політичних сил через некоректну боротьбу між собою вже зробили одні одних настільки «токсичними», що шансів набрати більше як 15 відсотків голосів в них обмаль.

А путінський режим розглядає ще і такий проект, що йому вдасться запхати на своїх умовах в Україну окуповані райони Донеччини, тобто так, щоб українська влада туди реально не зайшла, а вони дістали б право проголосувати на українських парламентських і президентських виборах.

І тому дуже ймовірно, що на президентських виборах українці у другому турі обиратимуть між Зеленським і Медведчуком (або Бойком), а наступну Верховну Раду формуватимуть найбільше «Слуга народу» та партії п’ятої колони.

Це дуже сумна ситуація, з якої треба зробити правильні висновки. І не допустити реваншу п’ятої колони.

Насамперед політичні сили й політики, які стоять на твердих національно-державницьких позиціях, мали б якось координувати свою роботу, припинити цькувати одні одних, а спрямувати основну критику на політиків та політичні сили п’ятої колони.

І не ходити на їхні телеканали та радіти з того, що тебе показали на телебаченні, а вимагати закриття цих телеканалів через їхню антиукраїнську діяльність".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: