31.05.2019, 09:38

В Україні оголосили погіршення погодних умов

За даними УкрГідрометцентру, 31 травня у більшості західних, північних, центральних та Одеській областях грози, вдень подекуди град та шквали 15-20 м/с.

Про це повідомили в ДСНС України.

У Києві протягом 31 травня грози.

Також за даними УкрГідрометцентру,  у зв'язку з очікуваними дощами та зливами 31 травня очікується (продовжується) підйом рiвнiв води над рiвнями на річках:

Закарпаття на 0.3-1.0 м, (у нижній течiї р. Боржава на 0.2-0.5 м, що зумовить ускладнення гідрологічної ситуації);

31 травня на річках басейну Західного Бугу (Львівська, Волинська обл.) очікується продовження поступового підйому рiвнiв води на 0,1 - 0,5 м над рівнями 29 травня на 08 год. Подальше затоплення заплавних територій та сільськогосподарських угідь на великих площах;

на рiчках басейну Прип’яті на 0.1-0.5 м, зберігається можливість подальшого затоплення заплав, с/г угідь; у Любешiвському р-ні Волинської обл. - початкового затоплення господарських споруд в ряді сільських населених пунктів;

При сильних зливах у Карпатському регіоні можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку. В Карпатах зберігається загроза утворення локальних селевих потокiв.

У зв'язку з очiкуваними значними опадами, 31 травня та протягом доби 1 червня, на рiчках басейнiв Прута та Сiрету очiкується вiдновлення пiдйомiв рiвнiв води на 0,3 - 1,0 м над рiвнями 30 травня на 08 годину, без негативних наслідків.

Також у зв’язку iз значними дощами, впродовж доби 31 травня на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська обл.) очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2 – 1, 0 м над рiвнями 30 травня на 08 год, без негативних наслідків.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: