24.08.2019, 18:54

Усик відмовився від бою проти росіянина Федосова

Український боксер Олександр Усик відмовився від бою проти росіянина Андрія Федосова, тому що цей поєдинок обов'язково б перевели в політичну площину.

Про це Усик розповів на своїй сторінці в Instagram, повідомив Укрінформ.

«Була інформація, що моїм суперником стане Андрій Федосов. Ні. Федосов не буде моїм суперником. Чому? Тому що ми розмовляли ще перед цим, коли опонентом міг стати Олександр Повєткін.

Я не хочу боксувати з цими хлопцями, тому що це обов'язково переведуть в політичну площину і один одного будуть обзивати і все таке. Мене це не влаштовує і мені це не потрібно. Я не хочу цього бруду, нормально ставлюся до хлопців і до їхніх родин», - пояснив Усик.

Нагадаємо, що на цьому тижні з'явилася інформація про те, що Андрій Федосов дав свою згоду на бій проти Олександра Усика. Промоутер українця Олександр Красюк спростував її, заявивши, що Федосов є лише одним з багатьох кандидатів на проведення бою проти Усика 12 жовтня.

Для Усика майбутній бій стане дебютним у суперважкій вазі. Спочатку повідомлялося, що українець мав зустрітися з Карлосом Такама, але про зустріч з 38-річним камерунцем не домовились.

У своєму останньому поєдинку Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив всі чемпіонські титули в першій важкій вазі. Невдовзі Усик позбувся усіх титулів через перехід в суперважку вагову категорію.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: