• Головна
  • Новини
  • Усі школи і садочки Львова продовжують працювати - міська влада хоче перехитрити ковід

22.09.2021, 21:06

Усі школи і садочки Львова продовжують працювати - міська влада хоче перехитрити ковід

Завтра, 23 вересня, у силу вступають карантинні обмеження, передбачені «жовтим» рівень епіднебезпеки, відповідно навчальний процес у школах і садочках міста буде здійснюватися за додаткових вимог. У мерії наголошують: завтра всі навчальні заклади будуть працювати та приймати дітей на навчання.

Про це повідомила пресслужба міської ради.

Як наголосив перший заступник міського голови Андрій Москаленко, рішення про запровадження «жовтої зони» було прийняте вчора на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС.

«Вчора на засіданні оперативного штабу та комісії з питань ТЕБ і НС було прийнято рішення взяти до уваги і виконання постанову уряду про «жовту зону». Що стосується навчальних закладів, то ті школи і садочки, де понад 80% вакцинованих працівників, то вони продовжують працювати.

Також ми внесли в свою постанову правила, що всі школи і садочки мають працювати, але там, де немає 80% вакцинованих, будуть виконувати деякі окремі вимоги. Щоб діти могли навчатись очно, вчителі та вихователі мають мати або сертифікат про вакцинацію, або негативний ПЛР-тест, або довідку, що людина впродовж останніх пів року перехворіла, або ж медичний висновок, що має протипокази до вакцинації.

Головне, що мають розуміти всі батьки і діти – всі школи і садочки міста Львова завтра продовжують працювати, але вони будуть дотримуватись додаткових карантинних вимог», – наголошує Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Водночас, як зауважила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик, місто зробило максимум для того, щоб освітяни мали змогу вакцинуватись, організувавши сьогодні роботу 12 пунктів вакцинації при навчальних закладах.

«Сьогодні були організовані пункти вакцинації у 12 закладах освіти міста. І це дуже гарно спрацювало. Педагоги є свідомими, розуміють, що несуть відповідальність за своє здоров’я та за здоров’я дітей. Сьогодні у цих пунктах провакцинувалось понад 700 осіб. Відповідно запит на таку вакцинацію є ще й на завтра, тому ці пункти щеплень продовжать свою роботу й завтра», – додала Зоряна Довганик, керівниця управління освіти ЛМР.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: