• Головна
  • Новини
  • Улюблена фірма поліцейських знову отримала замовлення на одяг

09.11.2020, 13:11

Улюблена фірма поліцейських знову отримала замовлення на одяг

Управління поліції охорони у Львівській області 4 листопада підписало договір на постачання футболок і сорочок із ТОВ «Швейна фабрика «ВіД» вартістю 319,5 тис. грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Про це пишуть "Наші гроші. Львів".

Фабрика поставить трикотажні сорочки і фуфайки на короткий рукав по 230 грн та 110 грн відповідно.

Херсонська фірма «Швейна фабрика «ВіД», за даними Clarity, конкурувала з київським ТОВ «Олтекс» вже в тринадцятий раз. В усіх випадках, де вони були лише двоє, перемога діставалась херсонцям.

Як і цього разу, так і в попередніх закупівлях за спільної участі, «Олтекс» не вантажило усіх потрібних документів. В основному його пропозиція складається з установчих документів: статуту, витягу, балансу, антикорупційної політики, кількох наказів. Фірма навіть не подавала заповнену тендерну пропозицію з ціною.

На іншій закупівлі «Швейна фабрика «ВіД» завантажила гарантійний лист про те, що її постачальником тканин є ТОВ «Праймформ» – компанія зареєстрована в Києві, на вул. Садовій 49 а, буд 12. Там же зареєстрований конкурент фабрики фірма «Олтекс». Головним бухгалтером «Олтексу» є Тетяна Сердюк, власниця «Праймформу». Така пов’язаність не завадила «Олтексу» і «Праймформу» конкурувати на аукціонах дев’ять разів.

«Швейна фабрика «ВіД» раніше належало Тетяні Дармороз, а тепер – Анні Кувшиновій із Донецька, яка, згідно з даними YouControl, є засновницею, керівником понад ста компаній. До 2020 року фірма не перемагала в тендерах, цьогоріч отримала замовлень на майже 40 млн грн, усі від Національної поліції України та поліції охорони в регіонах.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: