02.08.2020, 18:48

Укрзалізниця відновлює курсування поїзду Київ-Рахів

Третього серпня, у свій перший рейс, зі столиці відправиться потяг «Київ-Рахів».Надалі курсуватиме по непарних днях з Києва до Рахова,а по парних – з Рахова до Києва.

Про це пише видання Закарпатський інсайдер.

Повідомлено, що з третього серпня Укрзалізниця запускає поїзд №217/218, що по непарних днях курсуватиме з Києва до Рахова, а по парних – у зворотному напрямі.Пасажири вже мають можливість онлайн придбати квитки на сайті Укрзалізниці або ж у касах.

До пасажирів вимоги, які потрібно дотримуватися, а саме: вдягти захисну маску для посадки на потяг та пройти температурний скринінг при вході на вокзал й перед посадкою до вагона. Мандрівникам рекомендують не пересуватися по вагонах.

Зі сторони Укрзалізниці також прийняті заходи безпеки: поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд

Раніше за цим напрямом курсував фірмовий потяг номер № 357/358 з назвою «Гуцульщина». Він вперше вирушив з Київського вокзалу третього серпня 2014 року. Подорожуючі мали змогу з вікон потяга побачити Говерлу.

Відстань на момент започаткування напрямку складала 839 км, а час в дорозі становив понад 18 годин з Києва до Рахова, та більше 19 годин – в зворотному напрямку.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: