• Головна
  • Новини
  • Українського інтернет-провайдера звинуватили в порушенні авторських прав

02.07.2019, 23:42

Українського інтернет-провайдера звинуватили в порушенні авторських прав

Його підозрюють у незаконному розповсюдженні (ретрансляції) програм, права на які належать українським правовласникам. Направлення кримінальної справи до суду планується до кінця місяця.

Працівники кіберполіції у Чернівецькій області викрили, що під час підключення клієнтів до послуги IPTV інтернет-провайдер незаконно розповсюджував програми, які на праві інтелектуальної власності належать ТОВ «StarLight Digital». Кримінальне провадження було розпочато за зверненням правовласників та кваліфіковано за ст.176 (Порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України, пише прес-служба Карпатського управління кіберполіції.

У офісі інтернет-провайдера проведено санкціонований обшук. За його результатами поліцейські вилучили сервер з клієнтською базою, комп’ютер системного адміністратора, жорсткі диски з інформацією, чорнові записи та документи, серед яких і договори з клієнтами про отримання незаконних послуг.

Проведено комплексну комп’ютерно-технічну та телекомунікаційну експертизи, а також судову економічну експертизу у сфері інтелектуальної власності. За їх результатами 33-річному керівнику підприємства, що надавало послуги з порушенням прав інтелектуальної власності, повідомлено про підозру.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: