08.07.2019, 21:39

Українка виграла змагання ЧЄ з багатоборства

Вісім найсильніших команд континенту зібралися у Луцьку, щоб взяти участь у легкоатлетичній Суперлізі командного чемпіонату Європи з багатоборства.

Про це повідомляє УНН з посиланням на ФЛАУ

Українці прагнули захистити титул чемпіонів, який вибороли у 2017 році, але зупинилися за крок до п’єдесталу. Перше місце – у збірної Естонії, друге – Білорусі, третє – у команди Великої Британії.

Натомість українка Дарина Слобода виграла змагання з семиборства на командному чемпіонаті Європи, встановивши особистий рекорд (6165 очок).

"Я рада особистому рекорду, але після змагань все одно будуть до себе претензії. Найважче те, що за сумою очок я не маю того, чого хотіла. А саме показати вищий результат, щоб забезпечити собі норматив на чемпіонат світу. Я і вчора, і сьогодні відчувала в собі сили зробити це. Тепер буду боротися за нього на чемпіонаті України", - відзначила переможниця.

Нагадаємо, що в 2017 році Суперлігу командного чемпіонату Європи з багатоборства приймав Таллінн. Тоді збірна України перемогла у командному заліку. В індивідуальному Аліна Шух була найкращою у змаганнях семиборок, а Олексій Касьянов став другим серед десятиборців.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: