26.02.2022, 10:34

Угорщина нам не друг

"Коли Україна стікає кров'ю, коли нас розстрілюють крилатими ракетами та літаками по майже безборонних містах з мирними мешканцями, Угорщина блокує найдієвіший засіб вплинути на агресора Путіна -- заблокувати фінанасову систему SWIFT. Одна з останніх двох країн Євросоюзу, яка таким чином рятує кремлівського кривавого вбивцю, який за два дні вже приніс тисячі жертв заради своїх божевільних "хотілок".

Про це на своїй сторінці у ФБ пише український письменник Олександр Гаврош, що мешкає в Ужгороді

І далі: "Скільки було за останніх тридцять років сказано пишних слів угорською владою про те, що Україна -- їхній сусід і найближчий партнер, що вони хочуть нам тільки добра, навіть піклуються про нас, як можуть на Закарпатті. Але коли над нами нависла смертельна небезпека, коли наші міста бомбардують, коли вмирають невинні жертви, коли по всій країні десятки тисяч мешканців за два дні стали біженцями, влада Орбана проявила своє справжнє обличчя.

Це момент істини: друг ти нам чи ворог?

На жаль, те, що не раз зауважував, виявилося гіркою правдою. Угорщина нам не друг. Вона настільки глуха і байдужа, що коли весь світ проявляє співчуття і надає допомогу, то дивуєшся жорстокості тих, хто мав би добре пам'ятати російську окупацію 1956 року, яку Будапешт з такою помпою відзначає щороку. В тому числі , і в Ужгороді, який нині наповнюється біженцями від найстрашнішої війни в Європі.

Друзі, поширюйте угорською мову правду про цю небачену агресію по соціальних мережах. Угорці мають знати правду і змусити Путінського друга Віктора Орбана бути разом з Європою, а не з Росією. Зараз ведеться боротьба не тільки за Україну, але й за майбутнє всього світу. Безумного диктатора Путіна треба зупинити!".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: