16.04.2024, 19:11

У суботу на площі Ринок запрацює Фермерський ярмарок

20 квітня, у суботу, біля Ратуші на площі Ринок розпочне роботу Львівський Фермерський ярмарок. Львів’ян запрошують придбати товари безпосередньо у фермерів та підтримати локальних виробників. Це вже V фермерський ярмарок у Львові.

Фермерський ярмарок працюватиме щосуботи з 10.00 до 16.00 години. Таке рішення затвердили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, 16 квітня.

П’ятий рік поспіль щосуботи впродовж літа два десятки фермерів продають свою продукцію на площі Ринок. 90% виробників на ярмарку – власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва. Впродовж сезону ярмарок збирає близько 90 тисяч відвідувачів.

«Наша місія – популяризувати локальні продукти серед львів’ян та гостей міста, а разом з тим розвивати культуру здорового харчування. Ярмарок збирає свою спільноту фермерів та постійних покупців, які за традицією приходять за свіжими продуктами та просто за спілкуванням», – розповіла Тетяна Хабібрахманова, начальниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міськради.

Фермерський ярмарок на площі Ринок проходитиме щосуботи до 29 вересня.

Нагадаємо, у 2019 році на площі Ринок у Львові відновили давню традицію проведення фермерського ярмарку. У 30-их роках XX століття найдавнішим та найпопулярнішим був ринок навколо ратуші.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: