• Головна
  • Новини
  • У районі Березового працювала ворожа снайперська пара: одного нашого бійця поранено

25.01.2020, 21:40

У районі Березового працювала ворожа снайперська пара: одного нашого бійця поранено

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також відмічається робота снайперських пар.

Про це повідомив пресцентр Об’єднаних сил.

Шість обстрілів по нашим позиціям відкривалися у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: двічі неподалік Павлополя – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поруч з Пісками – з мінометів калібру 120 мм противник випустив 3 міни, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Авдіївки – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
поблизу Березового – з снайперської гвинтівки та стрілецької зброї; в районі населеного пункту Верхньоторецьке – гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Один ворожий обстріл було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: неподалік Катеринівки – з великокаліберного кулемету.

Сьогодні, 25 січня, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Йдеться про згаданий випадок в районі населеного пункту Березове, яке у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Саме тут було зафіксовано роботу снайперської пари. Внаслідок прицільного вогню окупанти поранили одного військовослужбовця Об’єднаних сил. Нашому захиснику оперативно надали невідкладну медичну допомогу та доставили до медичного закладу.

Фото ілюстративне, 24 канал

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: