• Головна
  • Новини
  • У припиненні обміну полоненими є вина і українських спецслужб, – Михайло Цимбалюк

02.04.2021, 15:00

У припиненні обміну полоненими є вина і українських спецслужб, – Михайло Цимбалюк

Аби розблокувати обмін полоненими, треба, щоб спецслужби затримували більше російських агентів, - вважає народний депутат України від "Батьківщини" Михайло Цимбалюк.

У припиненні обміну полоненими з Росією є вина і українських спецслужб, адже якби вони затримували більше російських агентів, РФ була б більше зацікавлена в обміні. Про це в ефірі ток-шоу "Велика політика" на "5 каналі" сказав Михайло Цимбалюк.

"Ми тоді казали, і зараз стверджуємо, що справді, Мінськ виконав своє завдання. Була призупинена активна фаза – це однозначно. Справді, чи це буде "Будапешт плюс", чи це буде "Нормандія плюс Сполучені Штати і Велика Британія", це вже інша історія. Дуже важливо, що президент Зеленський це розуміє", – зазначив він.

"Я погоджуюся, що певне перемир'я, навіть не перемир'я, а припинення вогню реально – воно дало свій результат, менше гинули українські хлопці. Але вже цього року 25 наших бійців загинули. Це бойові втрати. І це говорить про те, що треба шукати інші варіанти. Чи використала українська влада час у той період? Мені видається – недостатньо", – зауважив політик.

"Чому припинився обмін наших військовополонених – тут вина, в тому числі, і українських спецслужб. Бо щоб обмінювати, треба мати, кого на кого. Коли в нас були затримання агентів, інших – то тоді Росія була ініціатором швидше їх поміняти", – вважає Цималюк.

"Хочу сказати, що ми не чуємо, або ми не можемо знати – як опозиція, – що планує далі українська влада. Я вважаю, що президент Зеленський у питанні прагнення до миру мав би посадити за стіл перемовин усіх лідерів опозиційних фракцій. І кожен би мав взяти на себе і спільну відповідальність за те, що відбувається в державі, бо миру хочуть усі", – додав депутат.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: