• Головна
  • Новини
  • У найбільшому модульному містечку Львова на Великдень помолилися за перемогу України

05.05.2024, 21:05

У найбільшому модульному містечку Львова на Великдень помолилися за перемогу України

На Великдень у найбільшому модульному містечку Львова, де мешкають вимушено переміщені українці, окрім святкових частувань, помолилися Молебень за наших захисників і захисниць та перемогу України

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Раніше згромадження отців Салезіян передало паски родинам, які мешкають у містечку та у прихистку на вул. Тернопільській, 8. А напередодні для людей з інвалідністю ці пасочки освятили місцеві священники.

"Війна об’єднала нас усіх в одну велику родину. І жоден ворог не може забрати право на духовність і на близькість з Богом. Адже сьогодні, окрім святкових частувань, молимось за перемогу України й возвеличуємо Воскресіння Христа", - наголошує керівник Центру соціальної підтримки Володимир Головатий.

До слова, у Львові приготували Великодні сніданки для потребуючих. Відомо, що сьогодні потребуючих пригощали в Українському католицькому університеті та філії соціальної роботи з бездомними центру "Джерело". Святковий сніданок організували управління соціального захисту Львівської мерії спільно з Українським католицьким університетом. Гості куштували традиційні страви українського великоднього столу: паску, яєчка, сир, масло, м’ясні наїдки, тушковану капусту з м’ясом, салат, бурячки з хроном, солодощі та узвар. Передували сніданку спільна молитва та освячення пасок. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: