• Головна
  • Новини
  • У готелі на Прикарпатті виявили нелегальних працівників з Молдови

08.09.2021, 20:52

У готелі на Прикарпатті виявили нелегальних працівників з Молдови

Поблизу Івано-Франківська в одному з готельних закладів працівники відділу у справах іноземців, осіб без громадянства та запобігання нелегальній міграції УДМС в Івано-Франківській області виявили 6 іноземців – усі громадяни Республіки Молдови, які порушили терміни перебування на території нашої держави.

Про це повідомляє Міграційна служба Івано-Франківська.

Кожен з цих осіб притягується до адміністративної відповідальності. Іноземці-правопорушники мають сплатити штраф і зобов’язані до визначеного терміну покинути Україну.

До слова, зараз на території області працівники міграційної служби здійснюють комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», спрямованих на протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України у міграційній сфері.

Натомість іноземцям, які перебувають в Україні понад встановлений термін, радимо усвідомити, що з 7 серпня СКАСОВАНО норму, відповідно до якої всі іноземці, які порушили строк перебування на території України в період або внаслідок установлення карантину, РАНІШЕ звільнялися від адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП).

Іншими словами, працівники міграційної служби отримали необхідні підстави та інструменти для посилення рівня запобігання та протидії нелегальній міграції в Україні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: