• Головна
  • Новини
  • У дитячому парку, що біля Львова, лунала російська музика

24.06.2024, 12:43

У дитячому парку, що біля Львова, лунала російська музика

У неділю, 23 червня, у дитячому парку розваг «Уруру», що біля Львова, лунала російська музика з лайкою. Відповідне відео поширили у соцмережах. 

«Я хочу висловити своє глибоке обурення з приводу ситуації, яка склалася сьогодні під час мого візиту до вашого дитячого комплексу «Уруру». Я була там разом зі своєю сестрою, якій всього 10 років. На території комплексу грала музика країни-агресора, причому з використанням ненормативної лексики», – написала відвідувачка комплексу Юлія Мандзуняк у Facebook.

«Так, вчора на території нашого парку пролунала пісня російською мовою ще й з лайливими словами! Це – недопустимо !!! Це сталось випадково. Працівник знайшов канал зі українською музикою, але, коли пісні закінчились, він перемкнувся на інший канал автоматично, де заграла саме ця огидна пісня. Ми провели роботу із персоналом та, зокрема, працівником, який відповідає за музику. Він отримав догану. Це було вперше і в останне! Обіцяємо, що більше таке не повториться і нашим відвідувачам не вʼянутимуть вуха від такої творчості! Просимо щире вибачення у всіх, кому довелось стати свідком цієї неприємної ситуації!», – відреагували у адміністрації парку.

Зазначимо, що Верховна Рада України ухвалила закон про заборону використання російської музики, а також проголосувала за закон щодо заборони імпорту та продажу книг з РФ. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: