28.05.2019, 10:18

У центрі Львова підпалили відділення Альфа-банку

Вночі проти вівторка у центрі Львова підпалили приміщення одного з банків, повідомили у Відділ і комунікації поліції Львівської області.

У Галицький відділ поліції сьогодні, 28 травня, близько 3.50 надійшло повідомлення про те, що на площі Галицькій у Львові горить приміщення одного з банків.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що невідомі особи розбили вікно та вкинули у приміщення пляшку з невідомою речовиною, внаслідок чого відбулося займання. Вогнем було пошкоджено оргтехніку, меблі та документи. Потерпілих внаслідок пожежі немає.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до десяти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування. Очевидців події та всіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити осіб, причетних до скоєння злочину, правоохоронці просять зголоситися на оперативну лінію 102. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: