20.03.2019, 14:33

У бібліотеках всієї країни пройдуть «тихі дискотеки»

23 березня бібліотеки по всій Україні проведуть у себе нестандартні події – «тихі вечірки». Якщо ви подібний заклад, то можете приєднатися, якщо просто хочеться потанцювати в незвичайному місці – тим більш.

«Тиха дискотека» – це коли люди приходять із власними смартфонами і навушниками, налаштовуються на певну радіохвилю – і разом розважаються під спільну музику, яку при цьому чутно тільки у вухах. Цього разу хвилею буде мандрівне «Радіо Сковорода», а локацією – бібліотеки з різних міст України. Повідомили platform.

Одним із ідеологів цих подій є Сергій Жадан, тому головна вечірка відбудеться в бібліотеці його рідного Старобільска Луганської області. Звідти у Фейсбуці проходитиме відеотрансляція діджея Sunny Boy, а також стрім вечірок із різних бібліотечних локацій по всій країні.

За словами авторів проекту, це допоможе популяризувати сучасну українську культури, вийти за межі стереотипів, зокрема показати бібліотеку зовсім новим простором, що об’єднує навколо себе прогресивних та сміливих.

Все це відбудеться 23 березня з 18:00 до 20:00. Ініціатором вечірки є Луганська обласна універсальна наукова бібліотека, а співорганізатором – Оціум 51. Бібліотека на Русанівці. Загалом на вечірки вже записалися 20 бібліотек по всій країні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: