14.07.2020, 14:22

У Золочівському районі чоловік до смерті побив сусіда

У Золочівському районі поліцейські викрили зловмисника, який жорстоко побив 60-річного сусіда, котрий від отриманих травм помер.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зокрема, 11 липня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Золочівського району про тіло сусіда без ознак життя, яке він виявив на території його домогосподарства біля будинку.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Золочівського відділу поліції, а також оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини. На місці події правоохоронці виявили тіло господаря – 60-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті, зокрема, травмами голови.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Завдяки спільним зусиллям поліцейські протягом доби встановили, що до скоєння злочину причетний 43-річний односельчанин загиблого. Близько 16.00, під час конфлікту, він побив сусіда, спричинивши йому тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

13 липня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: