• Головна
  • Новини
  • У Зимній Воді відкрили 9-й на Львівщині сервісний центр МВС

06.10.2020, 18:55

У Зимній Воді відкрили 9-й на Львівщині сервісний центр МВС

Сьогодні, 6 жовтня, відбулось відкриття нового сервісного центру МВС. Це перший такий центр у с. Зимна Вода і дев’ятий у Львівській області.

Одним з перших ознайомився із послугами установи перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик, повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Радий бути сьогодні на відкритті ще одного сучасного сервісного простору із надання послуг мешканцям області. Важливо, що близьке його розташування до Львова дозволить надавати послуги не лише водіям-мешканцям Зимної Води, навколишніх населених пунктів, а й буде комфортним для львів’ян. Сьогодні суспільство рухається із шаленим темпом і швидкі, якісні та комфортні послуги є одним із його вимог, відтак наших завдань. Сьогодні сервісні центри МВС – це не лише сучасні технології, кваліфікований кадровий склад, а й сучасна інфраструктура європейських стандартів, нова інформаційна система, зручні умови для очікування дітей та батьків», – зазначив він.

Серед основних послуг сервісного центру: реєстрація та перереєстрація авто, заміна та видавання посвідчень водія, замовлення та видавання довідки про відсутність судимостей. Також це можливість скласти іспити на право керування транспортним засобом.

Також під час відкриття презентували «зелені» номерні знаки, які впроваджуються для особистих електромобілів, електромобілів-таксі, електробусів та інших типів електричного транспорту.

Записатись у чергу можна електронно через особистий кабінет водія. При цьому користувач може обрати зручний для нього день та час.

Сервісний центр МВС у с. Зимна Вода працює за адресою: вул. Городоцька, 16.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: