• Головна
  • Новини
  • У Жовкві стартував турнір із футболу пам’яті Василя Ковцуна

22.08.2019, 16:59

У Жовкві стартував турнір із футболу пам’яті Василя Ковцуна

Сьогодні, 22 серпня, на жовківському стадіоні «Розточчя» розпочався XIІ міжнародний дитячо-юнацький турнір із футболу пам’яті талановитого футболіста Василя Ковцуна, повідомила прес-служба управління фізичної культури та спорту.

"Приємно, що вже стільки років поспіль напередодні Дня прапора та Дня Незалежності у Жовкві відбувається турнір такого високого рівня. Важливо також, що ім’я Василя Ковцуна - людини, яка своє життя не мислила без футболу, тут, на його маленькій батьківщині, пам’ятають та шанують”, - зазначив заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Андрій Тур.

Цього року у змаганнях беруть участь 8 команд: ДЮСШ (Жовква), СДЮШОР ФК «Карпати» (Львів), УФК «Карпати» (Львів), ДЮФШ «Динамо» (Київ), ДЮСШ ФК «Маріуполь», ДЮФК «Поділля» (Хмельницький), обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву ФК «Черкаси» та ДЮФК опорного навчального закладу «Міловська гімназія» (Луганська область).

Турнір завершиться у суботу, 24 серпня.

Довідка.

Василь Ковцун народився 14 січня 1983 року в Жовкві. Навчаючись у ДЮСШ, брав участь у різноманітних дитячих турнірах із футболу. Вже в такому юному віці його нагороджували різними призами (кращий гравець турніру, бомбардир, нападник). Із 2000 до 2003 року Василь грав у складі «Карпат». У 2007 році футболіст загинув внаслідок безвідповідального ставлення лікарів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: