• Головна
  • Новини
  • У Жидачівському районі п'яний водій на Ауді вбив велосипедистку

20.04.2019, 11:23

У Жидачівському районі п'яний водій на Ауді вбив велосипедистку

На Львівщині поліцейські затримали водія, котрий вчинив наїзд на велосипедистку та втік з місця події. Від отриманих травм жінка померла на місці ДТП. Як встановили медики, водій керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 квітня близько 22.00 в одному з сіл Жидачівського району. Як встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на велосипедистку, 71-річну місцеву мешканку, котра від отриманих травм померла на місці події. Водій з місця ДТП втік.

Поліцейські встановили, що до вчинення наїзду причетний водій автомобіля «Ауді», 31-річний місцевий мешканець. Як встановили медики, чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Водій затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Поліцейські встановлюють обставини події.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: