22.04.2019, 15:53

У Хмельницькому завершили генеральне прибирання

У Хмельницькому завершився місячник благоустрою та санітарної очистки міста, який тривав від 11 березня до 11 квітня, передає прес-служба міськради.

У прибиранні міста взяли участь структурні підрозділи міської ради, комунальні та інші підприємства, небайдужі хмельничани. Зокрема приводили до ладу прибережні смуги річок і водойм, доріг і вулиць, парків, скверів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів і горищ житлових будинків, контейнерних майданчиків, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій і громадських криниць, цвинтарів.

Впродовж місячника було висаджено понад 700 дерев, прибрано кілька сотень вантажівок сміття, сухостою, самосіву, впорядковано нові клумби і газони. Наведено лад на розв’язці, що на вулиці Західно-Окружній, на велодоріжці в парку Чекмана.

Міський голова Олександр Симчишин у рамках загальноміської толоки разом із директорами шкіл започаткували нову клумбу в парку ім. М. К. Чекмана.

«Комунальні служби прибирають щодня. Вулиці і тротуари миємо постійно! Хмельницький буде найчистішим і зеленим містом!», - наголосив Олександр Сергійович.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: