25.10.2019, 16:16

У Варшаві стартував кінофестиваль “Ukraїna!”

Показом фільмів “Атлантида” режисера Валентина Васяновича та “Вулкан” Романа Бондарчука у Варшавському кінотеатрі Iluzjon стартував четвертий кінофестиваль “Ukraїna!”.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Упродовж чотирьох днів усі охочі зможуть подивитися українські кінострічки з останніх років, зустрітися з творцями фільмів, взяти участь у голосуванні за найкращий фільм фестивалю та у майстер-класі з приготування страв української кухні, розвагах для дітей, а також відвідати концерт та виставку Yellow & Blue.

“Завдяки цьому фестивалю польський глядач має змогу познайомитися ближче з українським кіно”, - зазначила в коментарі агентству організатор фестивалю, голова фундації Luna Plus Беата Бєронська-Лях.

За її словами, глядачі зможуть подивитися у Варшаві понад 20 українських художніх, документальних фільмів, а також короткометражні стрічки та мультфільми.

У рамках показу “Атлантида” актор, який зіграв головну роль, Андрій Римарук зауважив, що режисер цього фільму у кінострічці дуже добре показав, що таке війна на сході України, і що відбувається з людьми після війни.

В рамках фестивалю покажуть, зокрема, художні фільми “Гуцулка Ксеня”, “Мої думки тихі”, “Герой мого часу”, “Дике поле”, “Ціна правди”, “Додому”, “Жінка йде на війну”, “Ефір”, документальні фільми “Какофонія Донбасу”, “Рубіж”, “Людина з табуретом”, “Ukraїner”, “Заборонений”, “Міф”, “Крим. Оточені зрадою”, “Свідки Путіна”.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: