• Головна
  • Новини
  • У Тернополі з батькової рушниці застрелився 43-річний чоловік

04.10.2023, 16:35

У Тернополі з батькової рушниці застрелився 43-річний чоловік

У Тернополі покінчив життя самогубством 43-річний чоловік. За словами батька, він мав проблеми зі здоров'ям та стояв на обліку в психоневрологічній лікарні

Про це повідомили у поліції.

"На лінію "102" надійшло повідомлення від жителя мікрорайону Пронятин про те, що у будинку за місцем проживання покінчив життя самогубством його син. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. На момент нещастя в будинку була мама, а тато з племінницею на вулиці. В якийсь момент жінка почула звук, схожий на постріл, та покликала чоловіка. Останній, піднявся на другий поверх, вибив двері і побачив сина, а поруч - свою рушницю", - йдеться у повідомленні.

Зі слів чоловіка, його син мав проблеми зі здоров'ям та стояв на обліку в психоневрологічній лікарні. Того дня він скаржився на погане самопочуття, однак відмовився викликати швидку.

"Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 1 статті 115 ККУ з поміткою "самогубство". У ході перевірки стало відомо, що рушниця належить батькові загиблого. Проте чоловік зберігав зброю з порушенням правил: на момент нещастя вона знаходилася в шафі, а не в сейфі. Триває перевірка", - зазначили у поліції.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: