28.05.2019, 15:42

У Тернополі відбудеться чемпіонат зі Street Workout

Чемпіонат із Street Workout - наймасштабніша спортивна подія, в якій безкоштовно зможуть взяти участь всі охочі, відбудеться 15 червня на пляжі "Циганка".

Зазначимо, Street Workout – це масовий спортивний рух, який передбачає тренування просто неба з використанням турніків та брусів. А чемпіонат зі Street Workout відбудеться у Тернополі вперше. Участь у ньому братимуть спортсмени із різних міст України. Головна ціль якого є популяризація цього виду спорту і поширення здорового способу життя серед молоді.

В цілому на чемпіонаті будуть представлені 3 вікові групи: 12-16 років, 17-30 років та 30+, а також 9 номінацій: індивідуальний фрістайл, командний фрістайл, повтори елемент, віджимання на максимум, підтягування на максимум, підтягування на перекладині, віджимання на брусах, армреслінг, ходіння на руках, виходи на дві руки.

Глядачі, у свою чергу, зможуть не лише насолодитися вражаючими виступами атлетів, конкурсами, а й взяти участь і продемонструвати свої фізичні здібності.

«Ідея створити чемпіонат виникла спонтанно, - розповідає організатор Володимир Шмагай. - Просто ми з хлопцями, які теж люблять займатись воркаутом, постійно змагались між собою. І одного разу вирішили перевести це на вищий рівень, і організувати масштабний чемпіонат. Організатори гарантують, що це буде неймовірно видовищно».

«Я особисто почав займатись цим видом спорту ще школярем, - каже організатор чемпіонату. - І з власного досвіду можу сказати, що головне бажання вдосконалювати своє тіло, і тоді ви досягнете успіху в воркауті. І мене дуже тішить те, що цей вид спорту набирає популярності серед тернопільських юнаків. Під час чемпіонату хлопці будуть демонструвати свої навички та вміння в стилі Workout, вивчати нові елементи, комбінації та удосконалити наявні. Суддями будуть гості із Польщі та успішні тернопільські воркаутери».

20 хвилин

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: